Brigit Jans

Brigit Jans is carrierecoach in professionele en persoonlijke ontwikkeling. Ze helpt mensen te verhelderen wat ze willen met hun (werkende) leven. En dat dan ook voor elkaar te krijgen.
Ze helpt uit te zoeken waar hun vuur zit, waar ze bovengemiddeld goed in zijn, wat hun idealen zijn. Begeleidt hen om vorm te geven aan hun ambities en zet ze in beweging. Rekent af met de interne saboteurs, de ja-maren, de beren op de weg. Zodat duidelijk wordt hoe het wél kan. Dát het wel kan.

Carrierecoaching is breed. Voor Brigit gaat het vooral over mensen vooruit helpen in hun werk. Naar hun nieuwe bestemming. Of naar meer energie en plezier in het werk wat ze al doen. Beter te functioneren. Maar de link met privé is snel gelegd. En vaak onlosmakelijk verbonden. Ze gelooft niet in gescheiden werk- en privépersonen. Vandaar dat carrierecoaching ook vaak privézaken aanraakt.

Brigit heeft in haar eerste carrière ervaring opgedaan in de culturele sector en het (internationale) bedrijfsleven. Nu is ze sinds 2005 zelfstandig ondernemerop het gebied van carrierecoaching en leiderschapstrainingen. Ze is een spiegel, een klankbord, een luis in de pels. Een steuntje in de rug. Maakt het soms lastig, en dan weer makkelijk. Loopt een eindje mee op het pad van de client. Om te helpen eruit te halen wat erin zit.


Brigit Jans